Karaoke és Karaoke DJ szolgáltatások

Már bérelhető a ProBox és karaoke-s laptop is!

KARAOKE DJ Club és Szórakozóhelyeknek is!

Feldobnád a nem túl forgalmas napokat karaoke estekkel? Kérj egyedi árajánlatot állandó megrendelésre, amit kedvező feltételekkel, rendszerességtől függően, rugalmas megoldásokkal kínálunk. Helyi vagy kitelepített hangtechnikával is megoldást kínálunk.

Karaoke DJ-t vagy DJ-t szeretnél? Vagy mindkettőt?

Nem kell nélkülözni egyiket sem. Többnyire cégesrendezvényeket szolgálunk ki Karaoke-val és DJ-vel, továbbá esküvőket, és magánrendezvényeket. Teljes hang- és világítástechnikával a teljesség igénye nélkül.

Akár csak az eszközöket is bérelheted tőlünk, akár üzemeltető személyzettel. Fel vagyunk készülve a legkülönlegesebb helyszínekre.

Karaoke DJ csomagok

A feltüntetett csomagok kérhetőek technikai személyzettel is, aki csak az üzemeltetésért felel. Lejebb megtalálod.

Professzionális Karaoke Dj csomag

Kiváló választás csapatépítőkre, céges rendezvényre és magánrendezvényekre, vagy nagyobb rendezvény esetén külön karaoke terembe, mint külön program.

A csomag tartalma:
2db 12″ vagy 15″ aktív koncert láda
4db-os fényállvány, 2x LedBall
1db 108cm Led TV állványon
1db Effektes keverő
2db vezetéknélküli mikrofon
1db Karaoke-s laptop és listák

Bérleti díj:Kiszállítva*: 105.000Ft- *
Díja: Technikussal**: 155.000Ft- *
Díja: Műsorvezetővel***: Kérj ajánlatot!

*Budapest egész területén, az ország bármely más területére + kiszállásiköltséggel.

Q

Lapozz a videók között a Professzionális Karaoke DJ csomagról:

Lapozz a képek között a kitelepített Professzionális Karaoke DJ csomagról:

Koncert Karaoke DJ csomag

Az igényes hangzás kedvelőinek, aki szeretik az igazi koncertélményt. Jó választás nagyobb terembe, kisebb és nagyobb közönségnek egyaránt.
Karaoke DJ koncert csomag
A csomag tartalma:
2db 12″ aktív koncert láda
1db sub láda
4db-os fényállvány, 2x LedBall
1db Füstgép
1db 108cm Led TV állványon
1db Effektes keverő
2db Vezetéknélküli mikrofon
1db Karaoke-s laptop és listák

Bérleti díj: Kiszállítva*: 140.000Ft- *
Díja: Technikussal**: 195.000Ft- *
Díja: Műsorvezetővel***: Kérj ajánlatot!

*Budapest egész területén, az ország bármely más területére + kiszállásiköltséggel.

Prémium Karaoke DJ csomag

Prémium rendezvényekre ajánljuk, kristálytiszta élményt biztosít közepes és nagy termekbe, vagy kültéren is.
Karaoke DJ, Prémium Karaoke csomag
A csomag tartalma:
2db 12″ aktív koncert láda
2db sub láda
4db-os 2xfényállvány, 2x LedBall
1db Füstgép vagy nehézfüstgép
1db 139cm Led TV állványon
1db Effektes keverő
2db Vezetéknélküli mikrofon
1db Karaoke-s laptop és listák

Bérleti díj: Kiszállítva*: 255.000Ft- *
Díja: Technikussal**: 305.000Ft- *
Díja: Műsorvezetővel***: Kérj ajánlatot!

*Budapest egész területén, az ország bármely más területére + kiszállásiköltséggel.

Q

Lapozz a videók között a Prémium Karaoke DJ csomagról:

Lapozz a képek között a kitelepített Prémium Karaoke DJ csomagról:

*Kiszállítva: Kiszállítás esetén beüzemeljük az eszközöket, így magadnak kell üzemeltetni. Az esemény végén vagy egyeztetett időpontban elszállítjuk. Bérletiszerződés, és kaució szükséges.

**Technikussal: Technikus esetén a helyszínen marad a rendezvény végéig, és üzemelteti az eszközöket, és kérésre teljesíti a dalokat viszont nem konferál, mint a műsorvezető, és nem tesz be önállóan dalokat, ha nincs dalkérés, azaz az eszközök üzemeltetésért felel kizárólag. A megjelölt ár 5 órára vonatkozik, egyedi időtartam esetén kérj ajánlatot.

***Műsorvezetővel: A Karaoke műsorvezető igény esetén konferál, és koordinálja a karaoke folyamatát. Feldobja a hangulatot akár énekléssel, és a bátortalanabb vendégeket is megpróbálja invitálni a mikrofon mögé. Gyakorlatilag a hangulatfelelős. A Karaoke DJ szolgáltatás teljesen kívánság alapú, azaz a vendégekre van bízva minden soron következő dal. Természetesen, ha nincs éppen kívánság, akkor a tapasztalt kollégáink választanak a társasághoz és a hangulathoz megfelelő dalt.

A feltüntet árak nettóban értendők. A feltüntet árak nem minősülnek ajánlattételnek, és az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

A kissebb bandázásokra is gondoltunk. Vidd el akár az irodába!

JBL Karaoke Szett Bérlés

Családi Karaoke szett bérlés

  • 2db JBL 310 PartyBox
  • 2db JBL vezetéknélküli mikrofon
  • 1db 108cm Led TV 43” állványon
  • 2db LedBall fény effect
  • Ajánljuk családi rendezvényekre, nagyon jól kivitelezett kis mobil rendszer, ami a Led TV-t leszámítva kábelmentesen működik.

HDMI csatlakozó, USB media lejátszás, WebOs rendszer
Bérleti díj: 50.000ft-/nap elvitelre 
Karaoke-s Laptoppal: 70.000Ft-/nap elivtelre
kaució: 50.000ft-

Esküvőre Karaoke!

Karaoke esküvőre?

Miért jó választás a karaoke esküvőre?

Nos, képzeld el, ahogy a szerelmespárod és a vendégeid közösen énekelnek a nagy nap alkalmából! Ez nem csak szórakoztató és felejthetetlen pillanatokat teremt, hanem közelebb is hozza az embereket egymáshoz.

A KaraokeOne csapata profi hangtechnikát és szórakoztató háttérrendszert biztosít, hogy a karaoke esküvőd minden résztvevője úgy érezze, mintha egy igazi sztár lenne a színpadon. Emellett széles kínálatunkban mindenki megtalálhatja a kedvenc dalait, legyen az romantikus, vidám vagy nosztalgikus.

Egy karaoke esküvővel garantáltan felejthetetlen emlékeket teremtesz, és olyan élményt nyújtasz, amelyet senki sem fog elfelejteni. Válaszd a KaraokeOne-t az esküvőd szórakozásának központi helyszínéül, és legyen a nagy napod még különlegesebb és személyesebb! A legjobb és legprofibb esküvői DJ-ink állnak rendelkezésedre a Karaoke mellé is!

Van egy saját éttermed, bárod vagy szórakozóhelyed?

Karaoke Otthon

Feldobhatod az estét rendszeres karaoke estekkel, a Mi csapatunkal. Neked semmi más dolgod nincs, csak megrendelni, és a szórakoztatásról gondoskodunk.

A színes egyéniségek

Karaoke-s rendezvényeinken használunk „karaoke listákat”, ami válogatott karaoke dalokkal szolgál, arra az esetre, ha nincs éppen ötleted. Ezen listák csupán töredékét tartalmazzák adatbázisunknak, hogy ne egy lexikont kelljen lapozgatnod, és kényelmesen elfér bárhol. Karaoke listáinkat strapabíróra terveztük, és elegánsak bármilyen rendezvényre. Az alábbi dizájnokban találod majd meg az asztalokon, amit előzetesen kihelyeztünk, mindegyik színes egyéniség.

Hogyan működik?

Karaoke műsorvezetővel, hogyan működik?

A Karaoke műsorvezető konferál, és gyakorlatilag koordinálja a karaoke folyamatát. Feldobja a hangulatot akár énekléssel, és a bátortalanabb vendégeket is megpróbálja invitálni a mikrofon mögé. Gyakorlatilag a hangulatfelelős.

A Karaoke DJ szolgáltatás teljesen kívánság alapú, azaz a vendégekre van bízva minden soron következő dal. Természetesen, ha nincs éppen kívánság, akkor a tapasztalt kollégáink választanak a társasághoz és a hangulathoz megfelelő dalt.

DJ

A DJ kolléga feladata, hogy a legjobb slágerekkel szórakoztassa a társaságot. Természetes bármilyen kívánságot tudunk teljesíteni, de érdemes egy-egy kívánság helyett inkább stílus irányt adni, mert nagyon el tudja rontani a bulit, ha sok embernek csak egy-egy olyan kedvenc dala van, amit csak Ő maga ismer, de természetesen ez a megrendelő döntése.

Hogyan működik a bérlés?

Elvitelre:

Az eszközöket a kijelölt átvételi ponton tudod átvenni, előzetes egyeztetés után, email-en vagy telefonon. A bérléshez kell személyi, lakcímkártya és kaució. (Nagyobb érték esetében az elszállító gépjármű forgalmi engedélye.)

Kiszállítással:

Az eszközöket kérheted kiszállítással, illetve beüzemeléssel.

Ki és elszállítási díj Budapesten: 2x 8000ft. Összeszereléssel- bontással 2x 15000ft.

Más településre megbeszélés szerint.

Hogyan működik a szolgáltatás megrendelés?

Az ajánlatkérő űrlapot kitöltöd a megfelelő adatokkal. Az űrlapon a tárgyban jelöld meg, hogy melyik szolgáltatást vennéd igénybe, illetve az üzenet részben, ha bármi egyéb felmerül, azt írd meg Nekünk. Az űrlap elküldését követően kapsz egy automatikus üzenetet, aminek a tartalma az általad kitöltött űrlap lesz. Ezt követően mi küldünk Neked 24 órán belül egy „gyors” ajánlatot, amit ellenőrizz a „spam” vagy másnéven „levélszemét” mappában, ami néha ott landol, akkor is, ha az automatikus válasz üzenet simán a beérkező üzenetekbe érkezett.

Amennyiben elfogadod a megküldött ajánlatot írásban, már küldjük is a szerződés tervezetet.

Ki- és elszállítás, építés- bontás?

A helyszínre szállítást megoldjuk, és beüzemeljük a berendezést. A helyszínen nekünk csak egy átlagos konnektorra van szükségünk és esetleg egy asztalra. A megbeszéltek szerint a rendezvény végén bontjuk az eszközöket, és elszállítjuk. Az építés és a bontás egyenként maximum fél vagy egy órát vesz igénybe, csomagtól függően. Prémium csomagjaink ennél több telepítési időt is igénybe vehetnek.

KARAOKE DJ csomag szolgáltatás

Ez a teljes körű szolgáltatás tartalmazza a felsorolt technikai berendezéseket, és annak a ki- és elszállítást, építés- bontást, üzemeltetést, és Karaoke Műsorvezetőt.

DJ csomag szolgáltatás

Ez a teljes körű szolgáltatás tartalmazza a felsorolt technikai berendezéseket, és annak a ki- és elszállítást, építés- bontást, üzemeltetést, és DJ-t.