KVÍZ játék

Játék Mindenkinek.

Több típusú szórakoztató kvíz áll rendelkezésedre.

Saját készítésü kvízeinket úgy állítottuk össze hogy, mindenki számára élvezhető legyen. Nem a hagyományos, túl nehéz és fejtörős kérdéseket tettük bele, pont azért hogy, nagyobb legyen a sikerélmény. Természetesen ez nem azt jelenti hogy, nem kell egy kicsit sem megmozgatni az agytekervényeket. 😊 A kívzeket képekkel és érdekességekkel dobtuk fel.

A következő témákban elérhetőek: Zenei, Filmes, Sport, és „Mi Látható a képen” kvízek.

Műsorvezetővel rendelhető kvíz

A műsorvezetővel rendelhető kvíz szolgáltatás még interaktívabbá és szórakoztatóbbá teheti az eseményt. A műsorvezető segítségével még dinamikusabbá és személyesebbé válhatnak a kvízjátékok, valamint segíthet a résztvevők bevonásában és a jó hangulat fenntartásában.

A műsorvezető feladatai közé tartozhatnak:
Kvízkérdések felolvasása és magyarázata: A műsorvezető felolvassa a kvízkérdéseket, majd röviden magyarázza vagy kiegészíti azokat érdekességekkel, például zenei vagy filmekkel kapcsolatos trivia információkkal.
Részvétel ösztönzése: A műsorvezető aktívan ösztönzi a résztvevőket a válaszadásra, bátorítja őket, hogy vegyenek részt a játékban, és biztosítja, hogy mindenki érezze magát kényelmesen és befogadva.
Pontszámok vezetése: A műsorvezető vezeti a pontszámokat, és figyelemmel kíséri, hogy melyik csapat vagy résztvevő teljesít a legjobban a kvíz során.
Interakció a közönséggel: A műsorvezető aktívan interakcióba lép a közönséggel, kérdezheti őket, hogyan érzik magukat, vagy éppen a kvíz során nyújtott válaszaikat kommentálhatja.
Hangulat fenntartása: A műsorvezető fő feladata a jó hangulat fenntartása és fokozása. Humorral, érdekességekkel és interaktív játékokkal fűszerezheti az eseményt, hogy az még emlékezetesebb legyen.
A műsorvezetővel rendelhető kvíz szolgáltatás képes még élvezetesebbé tenni az eseményt, és garantálni fogja a résztvevőknek egy felejthetetlen élményt!

Töltsd le minta kvízünket, hogy lásd miről van szó.

Egy kör esetére, 10 kérdéssel számolunk. Kérheted őket vegyes csomagban, vagy kimondottan egy témára fókuszálva.
Ha nem szeretnél a lebonyolítással bajlódni és Te is inkább összevetnéd a tudásodat a többiekkel akkor kérhetsz műsorvezetőt, aki levezeti és szórakoztatóbbá teszi a játékot.
A csomagokat kérheted 4-es, 6-os vegyes összeállításban.
(4X10 KÉRDÉS, VAGY 6X10 KÉRDÉS. + KINYOMTATOTT SEGÉDLET.)

Hogyan működik?

Karaoke műsorvezetővel, vagy technikussal szeretném a szolgáltatást?

A Karaoke műsorvezető konferál, és gyakorlatilag koordinálja a karaoke folyamatát. Feldobja a hangulatot akár énekléssel, és a bátortalanabb vendégeket is megpróbálja invitálni a mikrofon mögé. Gyakorlatilag a hangulatfelelős.

A Karaoke DJ szolgáltatás teljesen kívánság alapú, azaz a vendégekre van bízva minden soron következő dal. Természetesen, ha nincs éppen kívánság, akkor a tapasztalt kollégáink választanak a társasághoz és a hangulathoz megfelelő dalt.

A technikus az üzemeltetésért vállal felelőséget, azaz csupán üzemelteti a rendszert, illetve beállítja a mikrofonokat és felveszi a dal kéréseket a helyszínen, konferálás és minden egyéb nélkül. A háttérben marad, a műsorvezetővel ellentétben.

 

DJ

A DJ kolléga feladata, hogy a legjobb slágerekkel szórakoztassa a társaságot. Természetes bármilyen kívánságot tudunk teljesíteni, de érdemes egy-egy kívánság helyett inkább stílus irányt adni, mert nagyon el tudja rontani a bulit, ha sok embernek csak egy-egy olyan kedvenc dala van, amit csak Ő maga ismer, de természetesen ez a megrendelő döntése.

„Laptop DJ” opció Karaoke-hoz

Már választható a „Laptop DJ” opció a Karaoke szolgáltatások mellé. Azért találtuk ki, hogy költséghatékonyabb legyen, ha esetleg a karaoke előtt/után szeretnétek táncolni. Abban különbözik a „normál DJ” szolgáltatástól, hogy csak egy laptop segítségével dolgozik, DJ keverő nélkül, és alapesetben a műsorvezető kolléga gondoskodik róla.

 

Hogyan működik a bérlés? Hogyan üzemelem be?

Elvitelre:

Az eszközöket a kijelölt átvételi ponton tudod átvenni, előzetes egyeztetés után, email-en vagy telefonon. A bérléshez kell személyi, lakcímkártya és kaució. (Nagyobb érték esetében az elszállító gépjármű forgalmi engedélye.)

Hogyan üzemelem be? Segítünk elmagyarázni, illetve akár telefonos segítséget is kérhetsz. Mivel eszközeinket úgy alakítottuk ki, tárolás szempontjából is, hogy azonnal használatra készek legyenek, ezért nem lesz gondod vele.

Kiszállítással:

Az eszközöket kérheted kiszállítással, illetve beüzemeléssel is.

Ki és elszállítási díj Budapesten:  8000ft-tól. Összeszereléssel- bontással 15000ft-tól.

Más településre megbeszélés szerint.

Kvíz szolgáltatás?

Lehetőséged van kvíz szolgáltatást igényelni, műsorvezetővel, vagy anélkül, már nettó 30.000Ft-tól.

Például, ha rendelsz Karaoke Dj csomagot, akkor már a műsorvezető kolléga feladata lesz, hogy lebonyolítsa a kvízjátékot.

Van lehetőséged Önmagában csak a kvíz szolgáltatásunkat igénybe venni, műsorvezetővel. Azaz, a helyszínre rendelni, és a már meglévő vagy harmadik féltől származó technikai berendezésre (kijelzőre) csatlakoztatni a laptopot. (Mivel a kvíz feladatokat nem küldhetjük tovább.)

Van lehetőség, hogy egy LED TV-vel, akkumulátoros hangfal, és mikrofon segítségével rendeld meg a kvíz szolgáltatásunkat.

Hogyan működik a szolgáltatás megrendelés?

Az ajánlatkérő űrlapot kitöltöd a megfelelő adatokkal. Az űrlapon a tárgyban jelöld meg, hogy melyik szolgáltatást vennéd igénybe, illetve az üzenet részben, ha bármi egyéb felmerül, azt írd meg Nekünk. Az űrlap elküldését követően kapsz egy automatikus üzenetet, aminek a tartalma az általad kitöltött űrlap lesz. Ezt követően mi küldünk Neked 24 órán belül egy „gyors” ajánlatot, amit ellenőrizz a „spam” vagy másnéven „levélszemét” mappában, ami néha ott landol, akkor is, ha az automatikus válasz üzenet simán a beérkező üzenetekbe érkezett.

Amennyiben elfogadod a megküldött ajánlatot írásban, már küldjük is a szerződés tervezetet.

Mit tartalmaz?

KARAOKE DJ csomagok?

Ez a teljes körű szolgáltatás tartalmazza a felsorolt technikai berendezéseket, és annak a ki- és elszállítást, építés- bontást, üzemeltetést, és Karaoke Műsorvezetőt.

DJ csomagok?

Ez a teljes körű szolgáltatás tartalmazza a felsorolt technikai berendezéseket, és annak a ki- és elszállítást, építés- bontást, üzemeltetést, és DJ-t.