Mikrofon és keverő bérlés

Bérlés: +36 30 550 02 49 vagy Űrlap

Már bérelhető a ProBox és karaoke-s laptop is!

PartyBox Bérlés

JBL Partybox vezetéknélküli mikrofon szett bérlés

 • JBL Original Pro Sound hangot nyújtanak kristálytiszta hangtisztasággal és részletességgel, 2db-os szett

 • Ajánljuk partyboxhoz, vagy karaoke-hoz, és keverővel is használható

 • Frekvenciatartomány: 65Hz – 15000 Hz

Jel/zaj (S/N) arány:> 60 dBA, UHF frekvenciasáv: 657–662MHz, THD: 0,5%

Bérleti díj: 6.000ft-/nap
kaució: 20.000ft-

PartyBox Bérlés

Shure BLX288/PG58 vezetéknélküli mikrofon szett bérlés

 • 150 kiválasztható csatorna, működési frekvencia: ~662– 686 MHz nom. Bárhol az országban használható a stabil frekvenciának köszönhetően.
 • Ajánljuk zenekaroknak, konferenciához, és énekhez
 • Frekvenciatartomány:  60 – 15.000 Hz

2x szimmetrikus XLR audio kimenet, 6,3 mm összegzett audio kimenet, Hatótáv max. 80 m.

Bérleti díj: 20.000ft-/nap
kaució: 30.000ft-

PartyBox Bérlés

AKG WMS40 Vocal mikrofonszett bérlés

 • Akár 30 órás működés 1db AA elemmel
 • Ajánljuk konferenciához, beszédekhez vagy karaoke-hoz
 • Frekvenciatartomány: 70 – 20 000 Hz

 6,3mm Jack csatlakozó, Hatótáv max. 50 m.

Bérleti díj: 9.000ft-/nap
1db-os szett: 5000ft/nap
kaució: 20.000ft-

PartyBox Bérlés

Mackie PROFX12V3 keverő bérlés

 • Professzionális keverő USB csatlakozással a Mackie ProFXv3 sorozatból. A ProFXv3 keverők a következő szintre emelik a legkelendőbb sorozatokat. Ideális választás élő koncertekhez és stúdiófelvételekhez. Onyx mikrofon előerősítőket, 2 x 4 192 kHz-es felvételt, GigFX effektprocesszort és modern dizájnt kínálnak.
 • 12 csatorna, ultra alacsony zajszint, magas headroom, analóg hangkarakter
 • ajánljuk konferenciához, rendezvényekhez, karaoke-hoz

+48V fantomtáp ellátás, beépített táp

Bérleti díj: 12.000ft-/nap
kaució: 20.000ft-

PartyBox Bérlés

SAL vezetéknélküli mikrofon szett bérlés

 • 2×30 kiválasztható csatorna, működési frekvencia: ~518 – 690 MHz nom. Bárhol az országban használható a stabil frekvenciának köszönhetően.
 • Ajánljuk konferenciához, beszédekhez vagy karaoke-hoz
 • Frekvenciatartomány:  50 – 18.000 Hz

2x szimmetrikus XLR audio kimenet, 6,3 mm összegzett audio kimenet, Hatótáv max. 80 m.

Bérleti díj: 6.000ft-/nap
kaució: 20.000ft-

A feltüntetett árak nettóban értendőek.

Hogyan működik?

Karaoke műsorvezetővel, vagy technikussal szeretném a szolgáltatást?

A Karaoke műsorvezető konferál, és gyakorlatilag koordinálja a karaoke folyamatát. Feldobja a hangulatot akár énekléssel, és a bátortalanabb vendégeket is megpróbálja invitálni a mikrofon mögé. Gyakorlatilag a hangulatfelelős.

A Karaoke DJ szolgáltatás teljesen kívánság alapú, azaz a vendégekre van bízva minden soron következő dal. Természetesen, ha nincs éppen kívánság, akkor a tapasztalt kollégáink választanak a társasághoz és a hangulathoz megfelelő dalt.

A technikus az üzemeltetésért vállal felelőséget, azaz csupán üzemelteti a rendszert, illetve beállítja a mikrofonokat és felveszi a dal kéréseket a helyszínen, konferálás és minden egyéb nélkül. A háttérben marad, a műsorvezetővel ellentétben.

 

DJ

A DJ kolléga feladata, hogy a legjobb slágerekkel szórakoztassa a társaságot. Természetes bármilyen kívánságot tudunk teljesíteni, de érdemes egy-egy kívánság helyett inkább stílus irányt adni, mert nagyon el tudja rontani a bulit, ha sok embernek csak egy-egy olyan kedvenc dala van, amit csak Ő maga ismer, de természetesen ez a megrendelő döntése.

„Laptop DJ” opció Karaoke-hoz

Már választható a „Laptop DJ” opció a Karaoke szolgáltatások mellé. Azért találtuk ki, hogy költséghatékonyabb legyen, ha esetleg a karaoke előtt/után szeretnétek táncolni. Abban különbözik a „normál DJ” szolgáltatástól, hogy csak egy laptop segítségével dolgozik, DJ keverő nélkül, és alapesetben a műsorvezető kolléga gondoskodik róla.

 

Hogyan működik a bérlés? Hogyan üzemelem be?

Elvitelre:

Az eszközöket a kijelölt átvételi ponton tudod átvenni, előzetes egyeztetés után, email-en vagy telefonon. A bérléshez kell személyi, lakcímkártya és kaució. (Nagyobb érték esetében az elszállító gépjármű forgalmi engedélye.)

Hogyan üzemelem be? Segítünk elmagyarázni, illetve akár telefonos segítséget is kérhetsz. Mivel eszközeinket úgy alakítottuk ki, tárolás szempontjából is, hogy azonnal használatra készek legyenek, ezért nem lesz gondod vele.

Kiszállítással:

Az eszközöket kérheted kiszállítással, illetve beüzemeléssel is.

Ki és elszállítási díj Budapesten:  8000ft-tól. Összeszereléssel- bontással 15000ft-tól.

Más településre megbeszélés szerint.

Kvíz szolgáltatás?

Lehetőséged van kvíz szolgáltatást igényelni, műsorvezetővel, vagy anélkül, már nettó 30.000Ft-tól.

Például, ha rendelsz Karaoke Dj csomagot, akkor már a műsorvezető kolléga feladata lesz, hogy lebonyolítsa a kvízjátékot.

Van lehetőséged Önmagában csak a kvíz szolgáltatásunkat igénybe venni, műsorvezetővel. Azaz, a helyszínre rendelni, és a már meglévő vagy harmadik féltől származó technikai berendezésre (kijelzőre) csatlakoztatni a laptopot. (Mivel a kvíz feladatokat nem küldhetjük tovább.)

Van lehetőség, hogy egy LED TV-vel, akkumulátoros hangfal, és mikrofon segítségével rendeld meg a kvíz szolgáltatásunkat.

Hogyan működik a szolgáltatás megrendelés?

Az ajánlatkérő űrlapot kitöltöd a megfelelő adatokkal. Az űrlapon a tárgyban jelöld meg, hogy melyik szolgáltatást vennéd igénybe, illetve az üzenet részben, ha bármi egyéb felmerül, azt írd meg Nekünk. Az űrlap elküldését követően kapsz egy automatikus üzenetet, aminek a tartalma az általad kitöltött űrlap lesz. Ezt követően mi küldünk Neked 24 órán belül egy „gyors” ajánlatot, amit ellenőrizz a „spam” vagy másnéven „levélszemét” mappában, ami néha ott landol, akkor is, ha az automatikus válasz üzenet simán a beérkező üzenetekbe érkezett.

Amennyiben elfogadod a megküldött ajánlatot írásban, már küldjük is a szerződés tervezetet.

Mit tartalmaz?

KARAOKE DJ csomagok?

Ez a teljes körű szolgáltatás tartalmazza a felsorolt technikai berendezéseket, és annak a ki- és elszállítást, építés- bontást, üzemeltetést, és Karaoke Műsorvezetőt.

DJ csomagok?

Ez a teljes körű szolgáltatás tartalmazza a felsorolt technikai berendezéseket, és annak a ki- és elszállítást, építés- bontást, üzemeltetést, és DJ-t.