Műsorvezető szolgáltatás

Az eseményeknek szívet adunk.
Karaoke műsorhoz | Kvíz játékokhoz
Családi napokra | Városi eseményre
Konferenciákhoz

Nem szeretnél bajlódni azzal hogy ki vezényelje le a rendezvényeden a különböző programokat? Akár karaoke, kvíz egy céges rendezvényen, tombola egy családi napon bármiről legyen is szó, Mi naprakészek vagyunk. Mindig arra törekszünk, hogy bevonjuk a társaságot a programokba és jó hangulatú legyen a rendezvény.
Ha Nálunk rendeled meg a technikát is, akkor kedvezményesebb árakat tudunk biztosítani.
Műsorvezető áraink már nettó 8000Ft-/órától elérhetőek, a rendezvény jellegétől függően. Kérj személyre szabott ajánlatot az űrlap segítségével.

Minden rendezvényhez egyedi megközelítést alkalmazunk.

Vállalkozóknak és Cégeknek:

Vállalkozók és cégek számára kínálunk professzionális műsorvezetőket, akik segítenek a vállalati rendezvények, konferenciák, csapatépítők és tréningek lebonyolításában. Célunk, hogy az eseményeid a legjobb benyomást keltsék, és emlékezetesek legyenek a résztvevők számára.

Kulturális Rendezvények és Fesztiválok:

Kulturális rendezvények, fesztiválok és közösségi összejövetelek számára kiváló szolgáltatásokkal rendelkezünk. Legyen szó zenészekről, táncosokról vagy beszélgetős műsorokról, mi lebonyolítjuk nektek!

Sportesemények és Versenyek:

Sportesemények, versenyek és játékok szervezői, ne keressetek tovább! Segítünk nektek profi műsorvezetőkkel, akik izgalmasabbá teszik a versenyeket és élvezetesebbé a sporteseményeket.

Tematikus és Szórakoztató Partik:

Szeretnéd, hogy a következő tematikus parti vagy szórakoztató rendezvény igazán emlékezetessé váljon? Legyen az egy 80-as évek retró buli vagy sci-fi rajongók találkozója, mi segítünk megvalósítani az elképzeléseidet.

Esküvőszervezők és Rendezvényszervezők Partnerprogramja:

Esküvőszervezők és rendezvényszervezők, mi vagyunk a tökéletes partner a szolgáltatásainkhoz. Olyan műsorvezetőkkel dolgozunk együtt, hogy az eseményeid minden részlete tökéletes lesz, legyen szó esküvőkről, céges rendezvényekről vagy privát összejövetelekről.

Karitatív és Jótékonysági Események:

Jótékonysági események szervezői, itt a segítség! Olyan eseményekhez, amelyek jó ügyeket támogatnak. A résztvevők érzelmi kötődését erősítjük és segítünk növelni az adományokat.

Szakmai Konferenciák és Tréningek:

Professzionális konferenciákhoz és tréningekhez kínálunk műsorvezetőket, akik segítenek az esemény zökkenőmentes lebonyolításában. Garantáljuk, hogy a konferenciád vagy tréninged informatív és inspiráló legyen.

Iskolai és Diákrendezvények:

Diákok és iskolák figyelem! A Karaoke One kiváló műsorvezetőket kínál iskolai rendezvényekhez, sportnapokhoz és diákbulikhoz. Interaktív és szórakoztató programokkal garantáljuk a diákok és tanárok számára az élményteli napot.

Mi vagyunk azok, akik hiszünk abban, hogy az eseményeknek többet kell nyújtaniuk, mint egyszerű pillanatokat. Az eseményeknek emlékezetessé és inspirálóvá kell válniuk. Örömmel vállaljuk, hogy rendezvényeidet különlegessé és élménydússá varázsoljuk. Professzionalizmus és szenvedély vezérli munkánkat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden esemény felejthetetlen legyen.
A rendezvényeknek sokkal többeknek kell lenniük, mint egyszerű programoknak. Segítünk neked abban, hogy az eseményeid valóban különleges és felejthetetlen élmények legyenek.

Hogyan működik?

Karaoke műsorvezetővel, vagy technikussal szeretném a szolgáltatást?

A Karaoke műsorvezető konferál, és gyakorlatilag koordinálja a karaoke folyamatát. Feldobja a hangulatot akár énekléssel, és a bátortalanabb vendégeket is megpróbálja invitálni a mikrofon mögé. Gyakorlatilag a hangulatfelelős.

A Karaoke DJ szolgáltatás teljesen kívánság alapú, azaz a vendégekre van bízva minden soron következő dal. Természetesen, ha nincs éppen kívánság, akkor a tapasztalt kollégáink választanak a társasághoz és a hangulathoz megfelelő dalt.

A technikus az üzemeltetésért vállal felelőséget, azaz csupán üzemelteti a rendszert, illetve beállítja a mikrofonokat és felveszi a dal kéréseket a helyszínen, konferálás és minden egyéb nélkül. A háttérben marad, a műsorvezetővel ellentétben.

 

DJ

A DJ kolléga feladata, hogy a legjobb slágerekkel szórakoztassa a társaságot. Természetes bármilyen kívánságot tudunk teljesíteni, de érdemes egy-egy kívánság helyett inkább stílus irányt adni, mert nagyon el tudja rontani a bulit, ha sok embernek csak egy-egy olyan kedvenc dala van, amit csak Ő maga ismer, de természetesen ez a megrendelő döntése.

„Laptop DJ” opció Karaoke-hoz

Már választható a „Laptop DJ” opció a Karaoke szolgáltatások mellé. Azért találtuk ki, hogy költséghatékonyabb legyen, ha esetleg a karaoke előtt/után szeretnétek táncolni. Abban különbözik a „normál DJ” szolgáltatástól, hogy csak egy laptop segítségével dolgozik, DJ keverő nélkül, és alapesetben a műsorvezető kolléga gondoskodik róla.

 

Hogyan működik a bérlés? Hogyan üzemelem be?

Elvitelre:

Az eszközöket a kijelölt átvételi ponton tudod átvenni, előzetes egyeztetés után, email-en vagy telefonon. A bérléshez kell személyi, lakcímkártya és kaució. (Nagyobb érték esetében az elszállító gépjármű forgalmi engedélye.)

Hogyan üzemelem be? Segítünk elmagyarázni, illetve akár telefonos segítséget is kérhetsz. Mivel eszközeinket úgy alakítottuk ki, tárolás szempontjából is, hogy azonnal használatra készek legyenek, ezért nem lesz gondod vele.

Kiszállítással:

Az eszközöket kérheted kiszállítással, illetve beüzemeléssel is.

Ki és elszállítási díj Budapesten:  8000ft-tól. Összeszereléssel- bontással 15000ft-tól.

Más településre megbeszélés szerint.

Kvíz szolgáltatás?

Lehetőséged van kvíz szolgáltatást igényelni, műsorvezetővel, vagy anélkül, már nettó 30.000Ft-tól.

Például, ha rendelsz Karaoke Dj csomagot, akkor már a műsorvezető kolléga feladata lesz, hogy lebonyolítsa a kvízjátékot.

Van lehetőséged Önmagában csak a kvíz szolgáltatásunkat igénybe venni, műsorvezetővel. Azaz, a helyszínre rendelni, és a már meglévő vagy harmadik féltől származó technikai berendezésre (kijelzőre) csatlakoztatni a laptopot. (Mivel a kvíz feladatokat nem küldhetjük tovább.)

Van lehetőség, hogy egy LED TV-vel, akkumulátoros hangfal, és mikrofon segítségével rendeld meg a kvíz szolgáltatásunkat.

Hogyan működik a szolgáltatás megrendelés?

Az ajánlatkérő űrlapot kitöltöd a megfelelő adatokkal. Az űrlapon a tárgyban jelöld meg, hogy melyik szolgáltatást vennéd igénybe, illetve az üzenet részben, ha bármi egyéb felmerül, azt írd meg Nekünk. Az űrlap elküldését követően kapsz egy automatikus üzenetet, aminek a tartalma az általad kitöltött űrlap lesz. Ezt követően mi küldünk Neked 24 órán belül egy „gyors” ajánlatot, amit ellenőrizz a „spam” vagy másnéven „levélszemét” mappában, ami néha ott landol, akkor is, ha az automatikus válasz üzenet simán a beérkező üzenetekbe érkezett.

Amennyiben elfogadod a megküldött ajánlatot írásban, már küldjük is a szerződés tervezetet.

Mit tartalmaz?

KARAOKE DJ csomagok?

Ez a teljes körű szolgáltatás tartalmazza a felsorolt technikai berendezéseket, és annak a ki- és elszállítást, építés- bontást, üzemeltetést, és Karaoke Műsorvezetőt.

DJ csomagok?

Ez a teljes körű szolgáltatás tartalmazza a felsorolt technikai berendezéseket, és annak a ki- és elszállítást, építés- bontást, üzemeltetést, és DJ-t.