Rendezvény DJ és DJ szolgáltatások

Már bérelhető a ProBox és karaoke-s laptop is!

Esküvői DJ-t vagy Rendezvény DJ-t szeretnél?

Találd meg a számodra megfelelő lehetőségeket.

DJ csomagok

Esküvőre vagy Céges rendezvényekre ajánljuk, mint esküvői DJ és Rendezvény DJ.

Professzionális Dj csomag

Kiváló választás csapatépítőkre, céges rendezvényre és magánrendezvényekre.
Rendezvény DJ és Esküvői DJ

A csomag tartalma:
DJ személyzet és pult (1 vagy 2 fő)
2db 12″ vagy 15″ aktív koncert láda
4db-os fényállvány, 2x LedBall

Bérleti díj:Kiszállítva*: 55.000Ft
Díja: Technikussal**: 105.000Ft
Díja: DJ-vel***: 170.000Ft-tól*

*Budapest egész területén, az ország bármely más területére + kiszállásiköltséggel.

Koncert DJ csomag

Az igényes hangzás kedvelőinek, aki szeretik az igazi koncertélményt. Jó választás nagyobb terembe, kisebb és nagyobb közönségnek egyaránt.
Rendezvény DJ és Esküvői DJ
A csomag tartalma:
DJ személyzet és pult (1 vagy 2 fő)
2db 12″ aktív koncert láda
1db sub láda
4db-os fényállvány, 2x LedBall

Bérleti díj: Kiszállítva*: 85.000Ft-
Díja: Technikussal**: 125.000Ft-
Díja: DJ-vel***: 210.000Ft-tól*

*Budapest egész területén, az ország bármely más területére + kiszállásiköltséggel.

Prémium DJ csomag

Prémium rendezvényekre ajánljuk, kristálytiszta élményt biztosít közepes és nagy termekbe, vagy kültéren is.
Rendezvény DJ és Esküvői DJ
A csomag tartalma:
DJ személyzet és pult (1 vagy 2 fő)
2db 12″ aktív koncert láda
2db sub láda
4db-os 2xfényállvány, 2x LedBall
6db-os surlófényszett
1db Füstgép vagy nehézfüstgép
1db Effektes keverő
2db Vezetéknélküli mikrofon

Bérleti díj: Kiszállítva*: 220.000Ft-
Díja: Technikussal**: 290.000Ft-
Díja: DJ-vel***: 355.000Ft-tól*

*Budapest egész területén, az ország bármely más területére + kiszállásiköltséggel.

*Kiszállítva: A DJ pultot és a DJ-t nem tartalmazza. kiszállítás esetén beüzemeljük az eszközöket, így magadnak kell üzemeltetni. Az esemény végén vagy egyeztetett időpontban elszállítjuk. Bérletiszerződés, és kaució szükséges.

**Technikussal: A DJ pultot és a DJ-t nem tartalmazza. Technikus esetén a helyszínen marad a rendezvény végéig, és üzemelteti az eszközöket. A megjelölt ár 5 órára vonatkozik, egyedi időtartam esetén kérj ajánlatot.

***DJ-vel: A megjelölt ár a teljes DJ szolgáltatást tartalmazza, ami magában foglalja a hangosítást, és az eszközök beüzemelését is. A megjelölt ár 4 óra műsöridőre szól. További ár esetén kérlek kérj ajánlatot.

A feltüntet árak nettóban értendők. A feltüntet árak nem minősülnek ajánlattételnek, és az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

Esküvőre Karaoke!

Karaoke esküvőre?

Miért jó választás a karaoke esküvőre?

Nos, képzeld el, ahogy a szerelmespárod és a vendégeid közösen énekelnek a nagy nap alkalmából! Ez nem csak szórakoztató és felejthetetlen pillanatokat teremt, hanem közelebb is hozza az embereket egymáshoz.

A KaraokeOne csapata profi hangtechnikát és szórakoztató háttérrendszert biztosít, hogy a karaoke esküvőd minden résztvevője úgy érezze, mintha egy igazi sztár lenne a színpadon. Emellett széles kínálatunkban mindenki megtalálhatja a kedvenc dalait, legyen az romantikus, vidám vagy nosztalgikus.

Egy karaoke esküvővel garantáltan felejthetetlen emlékeket teremtesz, és olyan élményt nyújtasz, amelyet senki sem fog elfelejteni. Válaszd a KaraokeOne-t az esküvőd szórakozásának központi helyszínéül, és legyen a nagy napod még különlegesebb és személyesebb! A legjobb és legprofibb esküvői DJ-ink állnak rendelkezésedre a Karaoke mellé is!

Hogyan működik?

Karaoke műsorvezetővel, hogyan működik?

A Karaoke műsorvezető konferál, és gyakorlatilag koordinálja a karaoke folyamatát. Feldobja a hangulatot akár énekléssel, és a bátortalanabb vendégeket is megpróbálja invitálni a mikrofon mögé. Gyakorlatilag a hangulatfelelős.

A Karaoke DJ szolgáltatás teljesen kívánság alapú, azaz a vendégekre van bízva minden soron következő dal. Természetesen, ha nincs éppen kívánság, akkor a tapasztalt kollégáink választanak a társasághoz és a hangulathoz megfelelő dalt.

DJ

A DJ kolléga feladata, hogy a legjobb slágerekkel szórakoztassa a társaságot. Természetes bármilyen kívánságot tudunk teljesíteni, de érdemes egy-egy kívánság helyett inkább stílus irányt adni, mert nagyon el tudja rontani a bulit, ha sok embernek csak egy-egy olyan kedvenc dala van, amit csak Ő maga ismer, de természetesen ez a megrendelő döntése.

Hogyan működik a bérlés?

Elvitelre:

Az eszközöket a kijelölt átvételi ponton tudod átvenni, előzetes egyeztetés után, email-en vagy telefonon. A bérléshez kell személyi, lakcímkártya és kaució. (Nagyobb érték esetében az elszállító gépjármű forgalmi engedélye.)

Kiszállítással:

Az eszközöket kérheted kiszállítással, illetve beüzemeléssel.

Ki és elszállítási díj Budapesten: 2x 8000ft. Összeszereléssel- bontással 2x 15000ft.

Más településre megbeszélés szerint.

Hogyan működik a szolgáltatás megrendelés?

Az ajánlatkérő űrlapot kitöltöd a megfelelő adatokkal. Az űrlapon a tárgyban jelöld meg, hogy melyik szolgáltatást vennéd igénybe, illetve az üzenet részben, ha bármi egyéb felmerül, azt írd meg Nekünk. Az űrlap elküldését követően kapsz egy automatikus üzenetet, aminek a tartalma az általad kitöltött űrlap lesz. Ezt követően mi küldünk Neked 24 órán belül egy „gyors” ajánlatot, amit ellenőrizz a „spam” vagy másnéven „levélszemét” mappában, ami néha ott landol, akkor is, ha az automatikus válasz üzenet simán a beérkező üzenetekbe érkezett.

Amennyiben elfogadod a megküldött ajánlatot írásban, már küldjük is a szerződés tervezetet.

Ki- és elszállítás, építés- bontás?

A helyszínre szállítást megoldjuk, és beüzemeljük a berendezést. A helyszínen nekünk csak egy átlagos konnektorra van szükségünk és esetleg egy asztalra. A megbeszéltek szerint a rendezvény végén bontjuk az eszközöket, és elszállítjuk. Az építés és a bontás egyenként maximum fél vagy egy órát vesz igénybe, csomagtól függően. Prémium csomagjaink ennél több telepítési időt is igénybe vehetnek.

KARAOKE DJ csomag szolgáltatás

Ez a teljes körű szolgáltatás tartalmazza a felsorolt technikai berendezéseket, és annak a ki- és elszállítást, építés- bontást, üzemeltetést, és Karaoke Műsorvezetőt.

DJ csomag szolgáltatás

Ez a teljes körű szolgáltatás tartalmazza a felsorolt technikai berendezéseket, és annak a ki- és elszállítást, építés- bontást, üzemeltetést, és DJ-t.